Tentang Kami

About Us
logo2

Automasi ODOT nawiskeun solusi anu dipercaya, stabil sareng bankable pikeun ngabantosan anjeun nyederhanakeun prosés produksi anjeun.

Salaku panyadia solusi automation ngarah, kami specializing dina produk komunikasi industri R&D, desain sistem kontrol automation industri, integrasi jeung jasa teknis.

Produk kami ngagaduhan Verifikasi patuh EMC "CE" ku SGS sareng sistem Manajemén Kualitas ISO9001: 2015, Kami ogé anggota PROFIBUS & PROFINET Association (PIChina), Asosiasi Téhnologi EtherCAT, CC-Link, OPC, CCIA, Alliance Internet Industrial sareng anu sanésna. asosiasi.Sareng mentor kami Kevin Wang mingpin kami dugi ka ayeuna ti saprak urang ngamimitian salaku perusahaan téknis ti saprak 2003.

Colorful life
boss

Dina 2003, ODOT Automation diadegkeun ku Bapak Wang, sarta dimimitian salaku parusahaan proyék di Kota Mianyang.

Urang ngawangun proyék kalawan rentang lega ti pa ka fa ku tim rékayasa kami, sarta dina mangsa ieu kami kapanggih kauntungan anu muterna bari bahan terus lumangsung.Ieu ngabalukarkeun kirang kalapa pikeun proyék urang jeung Bapak Kevin mutuskeun pikeun ngarobah sagalana.

Dina 2013, urang mimitian ngawangun produk urang jeung taun pangalaman urang massana tina proyek.

Produk munggaran nyaéta ODOT-DPM01, a Modbus-RTU ka Profibus-DP gateway.Sareng pikeun langsung ngaréspon kana paménta pasar, ODOT ngagaduhan tim insinyur kami salaku pusat R&D ODOT.Kalayan pusat R&D, kami parantos ngembangkeun solusi data otomatisasi sadaya-sadayana tina PLC, Controller IIOT, Cloud to Sensors and Actuators toSistem I / O sareng nganggo lapangan beus anu pang populerna sareng standar ETHERNET.

Dina taun pangalaman ieu, di awal urang geus dimimitian ti 11 pagawé nepi ka kiwari kalawan 30 technicians sarta nepi ka leuwih ti 100 pagawé, sarta boga pabrik leuwih 4000 méter pasagi.Ayeuna kami ngawangun jalur produk ODOT anu diwangun ku PLC, modul I / O jauh, modul I / O terpadu, gateway IIOT, konverter protokol, gateway serial, switch Ethernet industri, nirkabel industri, modul embedded sareng sajabana.

company
about us img 3
about us img 4

Ti 2013, ODOT Automation parantos suksés nyayogikeun solusi pangumpulan data lapangan profésional pikeun Otomatis sareng Énergi Anyar, Tenaga Angin, Perusahaan Tekstil, Perusahaan aksésori Mobil, Perusahaan Sereal & Minyak, Perusahaan Pangan sareng Inuman, Pengolahan cai, Manajemén Listrik, Pembangkit Listrik Tenaga Air, Pabrikan Likur. usaha jeung sajabana Kalawan kaahlian urang situs real-time data bisa mulus tur akurat dikirimkeun ka manajemén tingkat luhur (MES na ERP), ku kituna manufaktur pinter bisa sabenerna dilaksanakeun sarta data real-time MES bisa némbongkeun kahiji. -data leungeun tina situs produksi.

Dina 2021, ODOT PLC munggaran dumasar kana Codesys V3.5 diuji suksés, sareng dina taun 2022 éta bakal siap di pasar.

Kami geus ngawangun hubungan jangka panjang jeung amanah jeung konsumén urang.Kami salawasna senang nyadiakeun layanan nilai ditambahkeun kana saluareun sarat jeung ekspektasi customer.

Dina mangsa nu bakal datang, urang bakal tetep Inovasi sarta ngembangkeun leuwih produk kalawan "dilarapkeun, estetika, affordable tur di-jero jasa tailored pikeun minuhan sarat cunstomer".