AIOBOX

  • AIOBOX-MT222F: Modbus TCP/RTU/ASCII 16 DO

    AIOBOX-MT222F: Modbus TCP / RTU / ASCII 16 DO

    AIOBOX-MT222F

    ♦ AIOBOX-MT222F ngarojong 16-kanal kaluaran digital, High Level Dina, tegangan kaluaran 24V DC;

    ♦ modul ieu kalawan 16 PCS DI & DO indikator LED;

    ♦ Saluran input modul bisa kabel jeung 2-Kawat atanapi 3-Kawat sensor digital;

    ♦ Unggal saluran input modul ngarojong counter 32-bit jeung frékuénsi cacah <200Hz;

    ♦ modul nu boga fungsi tina Thermal shutdown na Overcurrent Protection;

    ♦ Beus internal tina modul jeung input Lapang adopts isolasi optocoupler.

  • AIOBOX-MT623F: Modbus TCP/RTU/ASCII  8DI+8DO

    AIOBOX-MT623F: Modbus TCP/RTU/ASCII 8DI+8DO

    MiniBOXIO

    ♦ AIOBOX-MT124F ngarojong 16-kanal DI, ngarojong sumber na tilelep dua arah Input, tegangan input 24v / 0v.

    ♦ AIOBOX-MT222F ngarojong 16-kanal DO, tegangan-tingkat tinggi valid, tegangan kaluaran 24v.

    ♦ AIOBOX-MT623F ngarojong 8-kanal DI, ngarojong sumber na tilelep input dua arah, tegangan input 24v / 0v.

    ♦ AIOBOX-MT623F ngarojong 8-kanal DO, tegangan-tingkat tinggi valid, tegangan kaluaran 24v.

    ♦ indikator LED pikeun 16 channel input & output.

    ♦ Dua atawa tilu-kawat sensor digital bisa disambungkeun ngaliwatan channel input.

    ♦ 32-bit counter dirojong ku unggal saluran input (frékuénsi: <200Hz).

    ♦ shutoff termal jeung panyalindungan overcurrent.

    ♦ Beus jero modul jeung input widang diisolasi ku coupler optik.

  • AIO BOX-MT124F: Integrated IO Module MODBUS 16DI

    AIO BOX-MT124F: Integrated IO Module MODBUS 16DI

    MiniBOXIO

    ♦ AIOBOX-MT124F ngarojong 16-kanal DI, ngarojong sumber na tilelep dua arah Input, tegangan input 24v / 0v.

    ♦ AIOBOX-MT222F ngarojong 16-kanal DO, tegangan-tingkat tinggi valid, tegangan kaluaran 24v.

    ♦ AIOBOX-MT623F ngarojong 8-kanal DI, ngarojong sumber na tilelep input dua arah, tegangan input 24v / 0v.

    ♦ AIOBOX-MT623F ngarojong 8-kanal DO, tegangan-tingkat tinggi valid, tegangan kaluaran 24v.

    ♦ indikator LED pikeun 16 channel input & output.

    ♦ Dua atawa tilu-kawat sensor digital bisa disambungkeun ngaliwatan channel input.

    ♦ 32-bit counter dirojong ku unggal saluran input (frékuénsi: <200Hz).

    ♦ shutoff termal jeung panyalindungan overcurrent.

    ♦ Beus jero modul jeung input widang diisolasi ku coupler optik.

  • AIOBOX-16/32: MODBUS/ProfiNet/ProfibusDP/EtherCAT/CANopen

    AIOBOX-16/32: MODBUS/ProfiNet/ProfibusDP/EtherCAT/CANopen

    AI0B0X Series Integrated IO AIOBOX-16/32

    Al0BOX-16 ngadukung papan indung dek tunggal, 3 slot, slot 0 pikeun adaptor komunikasi, slot 1/2 pikeun modul I / O,

    Al0BOX-32 ngarojong dewan indung dek ganda, 5 slot, slot 0 pikeun adaptor komunikasi, slot 1/2/3/4 pikeun modul I/O

    ♦ Al0BOX-16 ngarojong single-dek dewan indung, 3 slot, slot 0 pikeun adaptor komunikasi, slot 1/2 pikeun modul I / O;

    ♦ Al0BOX-32 ngarojong dewan indung dek ganda, 5 slot, slot 0 pikeun adaptor komunikasi, slot 1/2/3/4 pikeun modul I / O;

    ♦ slot 0 tiasa Modbus-TCP / Modbus RTU, PROFINET, EtherCAT, PROFIBUS-DP na CANopen;

    ♦ Slot 1/2/3/4 bisa dipilih nurutkeun pangabutuh customer, Max.32 saluran;

    ♦ Suhu gawé: -40 ° C ~ 85 ° C.