B Series BOXIO

  • B32 Series Modular integrated IO

    B32 Series Modular terpadu IO

    ODOT B runtuyan terpadu I / modul O

    ODOT B runtuyan terpadu I / O modul diwangun ku dewan komunikasi (dewan COMM) modul jeung modul IO nambahan.Dewan COMM bisa milih modul beus saluyu jeung panganteur komunikasi sistem controller.Protokol komunikasi industri mainstream kaasup Modbus, Profibus-DP, Profinet, EtherCAT, EtherNet / IP, CANopen, CC-Link, PowerLink, jsb modul I / O nambahan dibagi kana genep kategori: modul input digital, modul kaluaran digital, modul input analog, modul kaluaran analog, modul husus, sarta hibrid I / O modul.

    Dewan COMM sareng modul IO diperpanjang tiasa digabungkeun sacara bébas dumasar kana syarat situs.Modul IO terpadu tiasa nurunkeun biaya nalika aya sababaraha titik data.

  • ODOT B64 series integrated I/O module-BOX-64

    runtuyan ODOT B64 terpadu I / O modul-BOX-64

    ODOT B runtuyan terpadu I / O modul diwangun ku dewan komunikasi (dewan COMM) modul jeung modul IO nambahan.Dewan COMM bisa milih modul beus saluyu jeung panganteur komunikasi sistem controller.Protokol komunikasi industri mainstream kaasup Modbus, Profibus-DP, Profinet, EtherCAT, EtherNet / IP, CANopen, CC-Link, PowerLink, jsb modul I / O nambahan dibagi kana genep kategori: modul input digital, modul kaluaran digital, modul input analog, modul kaluaran analog, modul husus, sarta hibrid I / O modul.

    Dewan COMM sareng modul IO diperpanjang tiasa digabungkeun sacara bébas dumasar kana syarat situs.Modul IO terpadu tiasa nurunkeun biaya nalika aya sababaraha titik data.