B32 Series Modular terpadu IO

Fitur produk:

ODOT B runtuyan terpadu I / modul O

ODOT B runtuyan terpadu I / O modul diwangun ku dewan komunikasi (dewan COMM) modul jeung modul IO nambahan.Dewan COMM bisa milih modul beus saluyu jeung panganteur komunikasi sistem controller.Protokol komunikasi industri mainstream kaasup Modbus, Profibus-DP, Profinet, EtherCAT, EtherNet / IP, CANopen, CC-Link, PowerLink, jsb modul I / O nambahan dibagi kana genep kategori: modul input digital, modul kaluaran digital, modul input analog, modul kaluaran analog, modul husus, sarta hibrid I / O modul.

Dewan COMM sareng modul IO diperpanjang tiasa digabungkeun sacara bébas dumasar kana syarat situs.Modul IO terpadu tiasa nurunkeun biaya nalika aya sababaraha titik data.


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

B Series Modular integrated IO2
B Series Modular integrated IO3

Parameter Téknis

ODOT B runtuyan ieu terpadu I / O modul jeung kombinasi modular jero.Catu daya sareng dewan COMM aya di handap, sareng modul IO komunikasi sareng dewan COMM ngalangkungan backplane (modul héjo sapertos di handap).Éta tiasa ngadukung ékspansi maksimal 4 slot IO (ngan 2 slot IO dipasang dina diagram di handap).

B Series Modular integrated IO4

Aplikasi

B Series Modular integrated IO5
B Series Modular integrated IO6
B Series Modular integrated IO7

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.