ODOT CN-8033: EtherCAT Network adaptor

Fitur produk:

CN-8033 EtherCAT I / O modul ngarojong aksés protokol EtherCAT baku.Adaptor ngadukung Max.input 1024 bait sarta Max a.kaluaran 1024 bait.Ieu ngarojong 32 PCS modul IO nambahan.


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

CN-8033 EtherCAT Network Adapter

Parameter Téknis

Spésifikasi Hardware

Sistim Power: 24Vdc nominal, rentang-9-36Vdc

Protection: Overcurrent Protection, Reverse Protection: YES

Konsumsi kakuatan: 110mA@24Vdc

Internal BUS Supply Ayeuna: Max.2A@5VDC

Isolasi: Kakuatan Sistem pikeun Isolasi Daya Lapang

Médan Power Supply Power Supply: 22 ~ 28V (Nominal 24VDC)

Médan Power Supply Ayeuna: Max.DC 8A

I / O modul dirojong: 32 PCS

Kabel: Max.1.5mm²(AWG 16)

Tipe ningkatna: 35mm Ukuran DIN-Rail

Ukuran: 115*51.5*75mm

Beurat: 130g

 
Spésifikasi Lingkungan

Suhu operasional: -40 ~ 85 ℃

Kalembaban Operasional: 5% ~ 95% RH (kondensasi)

Tingkat panyalindungan: IP20

 
EtherCAT: Parameter

Protokol: EtherCAT

Wewengkon data prosés: Input Max.1024 Bytes, Output Max.1024 Bytes

Panganteur Jaringan: 2 RJ45

Laju: 10/100Mbps, MDI/MIDX, Full-Duplex

Max.Bus Legenth: 100m

Aplikasi

CN-8033 EtherCAT Network Adapter2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.