Taros Kami

ODOT Automation

Tambahkeun:Tutuwuhan No. 204 MianZona Kabeungkeut Komprehensif Yang, bagian Wétan FeiYun Avenue, MianYang, Propinsi Sichuan, Cina.621000

Email pikeun penjualan: sales@odotautomation.com

Surélék pikeun rojongan teknis: support@odotautomation.com

Telepon:+86-0816-2538289

Fax:+86-13881129571

WhatsApp:+86 13881129571

Wechat:+86 13881129571

Mobile:+86-13881129571

wéb:www.odotautomation.com

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami