FAQ

FAQ

Patarosan remen ditanya

Kumaha carana abdi tiasa kéngingkeun manual, rinci téknis sareng parangkat lunak?

Punten klik parangkat lunak & halaman manual pikeun ngaunduh detil produk anu nyata.

Naha anjeun gaduh dukungan saatos penjualan?

Sumuhun kami nyadiakeun sagala rojongan teknis realted kaasup rojongan jauh.Sareng Kami ogé bakal nyayogikeun anjeun pelatihan sareng dukungan online anu diperyogikeun ogé.

Kumaha kuring meunang sampel?

Please send to sales@odotautomation.com with your application details. Our sales team will guide and suggest you the suitable solution.

Naha anjeun nyayogikeun sampel gratis?

Henteu, kami ngusulkeun hiji sampel anu ditagihkeun peryogi pisan sateuacan pesenan bulk.Sarta kami bakal nyadiakeun sagala rojongan teknis diperlukeun kaasup dina jasa sampel.

Naon jaminan?

Sadaya produk ODOT gaduh garansi 3 taun.Ngan ODOT-S7PPI / PPI V2.0 kalawan jaminan 1 taun.

Kumaha syarat pembayaran?

100% T / T sateuacanna.

Naon saluran pengiriman barang anjeun?

Kami ngadukung sadaya perusahaan kurir aliran utama kalebet: Fedex, TNT, DHL, UPS, sareng Aramex.

Naon waktos kalungguhan anjeun?

Urang bakal ngatur pangiriman dina 1 ~ 2 poé lamun urang geus rengse produk di stock.Upami urang teu gaduh saham sareng waktos kalungguhan bakal 1 ~ 2 minggu.

Naha anjeun nyayogikeun jasa anu disesuaikan?

Yes please send to sales@odotautomation.com with your application details. We accpet deep customized services including OEM, ODM and there will be a MOQ.

Naha anjeun nampi kerjasama salaku distributor?

Sumuhun pasangan sarta panalungtikan distributorship anu warmly tampi.

Rék gawé bareng jeung urang?