Naha anjeun milarian Ethernet IOs kualitas luhur sareng seueur saham?

Naha anjeun milarian Ethernet IOs kualitas luhur sareng seueur saham?Tingali Demo ti pasangan kami di Ahmedabad

ELE01 600x600

Demo ieu dilakukeun ku pasangan kami ELE + MECH ENGINEERING SOLUTION sareng Demo panganyarna dina situs.

Ieu mangrupakeun komunikasi Modbus-TCP kalawan ODOT 32 IO saluran DI / DO modul.

ELE02 600x600

adaptor:
CN-8031: Modbus-TCP Network Adapter, 32 slot, input & output max 8192bytes
IOs tina 32 saluran DI / DO modul:
CT-124H: 32 saluran input digital, tilelep atawa sumber, 34Pin konektor jalu, 24Vdc, fungsi cacah dirojong (cacah frékuénsi nepi ka 200Hz)
CT-222H: 32 saluran kaluaran digital, sumber, 24Vdc/0.5A, 34Pin konektor jalu

 

More product details please leave a message in our website at www.odotautomation.com or email sales@odotautomation.com to start your inquiry.


waktos pos: Apr-25-2022