ODOT Profinet I / O dilarapkeun di pabrik mobil listrik

Meunang eupan balik positif tina ODOT Profinet I/O dilarapkeun di pabrik mobil listrik

Aplikasi situs:
CN-8032-L profinet IO adaptor
CT-121F 16DI 24Vdc, input tingkat luhur valid
CT-222F 16DO 24Vdc, kaluaran tingkat luhur valid

electric car factory 600x600

 

Rincian modul

002

Pintonan pinuh

03 600x600

Cukup EtherCAT IO sareng ProfiNET IO sayogi.

Sistem ODOT I/O tiasa ngadukung PLC pikeun Siemens, Omron, Schneider, Mitsubishi, jsb.

 

More product details please leave us a message at www.odotautomation.com or email sales@odotautomation.com to start your inquiry.


waktos pos: May-25-2022