Kajadian

  • Welcome our German partner join ODOT global sales network

    Wilujeng sumping mitra Jerman urang gabung ODOT jaringan jualan global

    Hayu urang ngabagéakeun pasangan Jerman urang Rasche & Weßler GmbH pikeun gabung jaringan jualan global urang salaku distributor ODOT di Jerman.Kalayan paménta pasar sareng kamekaran bisnis luar negeri, ODOT milarian langkung seueur mitra lokal di sakumna dunya.Gabung kami, hayu urang tumuwuh babarengan, ric ...
    Maca deui
  • Are you looking for high quality Ethernet IOs with plenty of stock?

    Naha anjeun milarian Ethernet IOs kualitas luhur sareng seueur saham?

    Naha anjeun milarian Ethernet IOs kualitas luhur sareng seueur saham?Tempo Demo ti pasangan urang di Ahmedabad The Demo dijieun ku pasangan urang ELE + MECH ENGINEERING SOLUTION kalawan Demo panganyarna maranéhanana dina situs.Ieu mangrupakeun komunikasi Modbus-TCP kalawan ODOT 32 IO saluran DI / DO modul.Adaptor: CN-80...
    Maca deui
  • It is great to have Mekatronik Elektrik as ODOT distributor in Turkey!

    Éta hébat gaduh Mekatronik Elektrik salaku distributor ODOT di Turki!

    Ieu warmly tampi Mekatronik Elektrik Otomasyon SAN.TİC.LTD.ŞTİ gabung kami salaku distributor ODOT di Turki!Kami nyayogikeun solusi pikeun palanggan kalayan produk kualitas luhur sapertos sistem I / O sareng gateway ogé PLC anu bakal datang.Upami anjeun peryogi solusi ODOT di Turki, mangga ngahubungi kami...
    Maca deui
  • Demo for Food Pack  Exhibition  Bitec  Thailand

    Demo pikeun Dahareun Pack Pameran Bitec Thailand

    Hatur nuhun kana eupan balik kalawan demo customer urang pikeun Food Pack Exhibition Bitec Thailand.Rincian aplikasi: PLC: Siemens Smart 200 CPU ST40 Adaptor: CN-8031(Modbus-TCP) IO: CT-4154 (4 Voltage Output), CT-3804(4 AI, Thermocouple) PLC: OMRON NX102-10: OMRON NX102-10 8033 (Jaringan EtherCAT...
    Maca deui
  • Welcome to contact our Inidan distributor Elemech Engineering Solution

    Wilujeng sumping ngahubungan distributor Inidan kami Elemech Téknik Solusi

    Ieu ngahormatan dimimitian gawé babarengan jeung pasangan Inidan kami Elemech Téknik Solusi salaku distributor ODOT.Kalayan PLC anu bakal datang sareng seueur kulawarga I / O ogé solusi pangiriman data ka sakumna dunya.Solusi naon waé ngabutuhkeun dukungan kami di India, mangga ngahubungi kami sareng pasangan kami bakal nyayogikeun ...
    Maca deui
  • Welcome to visit ODOT newly launched website!

    Wilujeng sumping di ODOT ramatloka anyar dibuka!

    Ayeuna kami parantos ngaluncurkeun halaman wéb énggal tiasa ngadukung langkung seueur detil produk kalayan fungsi réspon gancang.Kami bakal ngabagikeun langkung seueur kasus solusi, langkung seueur dokumén, video sareng warta produk anu dileupaskeun panganyarna.Langkung rinci produk mangga tinggalkeun pesen dina halaman wéb kami di www.odotautomation.com atanapi email ...
    Maca deui
  • ODOT Poland partner in Warsaw Industry Week

    Mitra ODOT Polandia dina Minggu Industri Warsawa

    Wilujeng sumping di ODOT Polandia mitra stan Warsawa Industri Minggu pikeun aplikasi tina modul IO. Aranjeunna nunjukkeun PL anu profésional pisan ...
    Maca deui
  • Celebrating for ODOT Automation 18th anniversery.

    Ngagungkeun ulang taun ka-18 ODOT Automation.

    Pioneering salila 18 taun, balayar pikeun mangsa nu bakal datang!2022 mangrupikeun taun macan, éta hartosna rejeki sareng kasuksésan, wilujeng sumping pikeun ngiringan pos kami pikeun langkung seueur solusi di daérah automation!
    Maca deui
  • It is great to have OKSA Automation join us as Partners in UK!

    Hadé pisan mun OKSA Automation gabung kami salaku Mitra di Inggris!

    Mangga tingali pengumuman ti mitra kami: OKSA Automation Limited remen ngumumkeun partnership anyar kalawan ODOT Automation System Co., Ltd, hiji internét industri ngarah tina hal (IIOT), modul IO jauh jeung panyadia converters protokol.ODOT Automation gaduh pangalaman langkung ti 16 taun ...
    Maca deui
  • See Emerson China and Weidmuller China meet with ODOT Automation

    Tempo Emerson Cina jeung Weidmuller Cina papanggih jeung ODOT Automation

    Ieu téh pelesir hébat urang boga Bapak Ross Cao, Bapak Mucke Ma ti Emerson Cina jeung Bapak Cao ti Weidmuller Cina nganjang ODOT Automation kamari.Mentor & CEO kami Mr. Kevi Wang ngayakeun rapat sareng kami parantos ngobrol ngeunaan kemitraan dina satengah taun kadua 202 ...
    Maca deui
  • See ODOT cooperation with our Indian master agent

    Tingali gawé babarengan ODOT sareng agén master India kami

    Tempo gawé babarengan ODOT jeung agén master India urang Ieu ngahargaan hébat urang geus dimimitian gawé babarengan jeung agén master India urang.Kami parantos réngsé palatihan sareng agén kami di 2019 sareng nyayogikeun sapinuhna pikeun ngadegkeun realtionship bisnis anu stabil.Ayeuna, bisnis utama urang di India ...
    Maca deui