Solusi

  • ODOT Profinet I/O applied in electric car factory

    ODOT Profinet I / O dilarapkeun di pabrik mobil listrik

    Meunang eupan balik positif ODOT Profinet I / O dilarapkeun di pabrik mobil listrik Aplikasi Loka: CN-8032-L profinet IO adaptor CT-121F 16DI 24Vdc, input tingkat luhur valid CT-222F 16DO 24Vdc, kaluaran tingkat luhur valid Module detil Pintonan lengkep Cukup ku EtherCAT IO sareng ProfiNE...
    Maca deui
  • ODOT Data Transmission solutions for lithium battery industry

    Solusi Transmisi Data ODOT pikeun industri batré litium

    Aya tumuwuhna ajeg tina paménta pikeun accu litium pikeun kandaraan énergi anyar, accu gudang énergi jeung produk 3C;utamana skala produksi batré litium booming di AS ayeuna saprak Bahan Redwood mutuskeun pikeun mindahkeun th ...
    Maca deui
  • See ODOT Profinet Network Adapter applied in Wind Power

    Tempo ODOT Profinet Network Adapter dilarapkeun dina Wind Power

    Tempo ODOT Profinet Network Adapter dilarapkeun dina situs Wind Power modul ODOT I/O bisa diterapkeun dina rupa-rupa aplikasi.Dina aplikasi kakuatan angin ieu, alat-alat loka nyaéta turbin angin alat turing wilah.Protokol: Solusi Profinet: ODOT CN-8032 (Adaptor Jaringan Profinet) 16 d...
    Maca deui
  • Textile Industry Data Acquisition Case Implementation

    Palaksanaan Case Akuisisi Data Industri Tekstil

    Tinjauan Proyék Tekstil mangrupikeun téknik produksi ngolah fisik anu khas.Prosésna nyaéta organisasi sareng reorganisasi struktur antara serat.Salaku salah sahiji industri pangkolotna di Cina, tékstil muterkeun hiji peran penting dina ékonomi nasional.Sajauh ieu, C...
    Maca deui
  • ODOT deep customized solutions for livestock breeding

    ODOT solusi jero ngaropéa pikeun beternak ternak

    Kasus jeung topologi A parusahaan beternak badag utamana dina aktipitas peternakan babi.Salila sakabéh prosés dahar jeung manajemén, loba léngkah dioperasikeun otomatis.Dina léngkah-léngkah ieu, pakan babi mangrupikeun bagian anu paling penting.Ngaliwatan manajemén pangiriman ieu, pakan babi anu tepat ...
    Maca deui
  • From Fieldbus to Industrial Ethernet, ODOT Solutions for you

    Ti Fieldbus ka Ethernet Industrial, Solusi ODOT pikeun anjeun

    Nalika Modicon ngembangkeun PLC munggaran di dunya ieu, Fieldbus parantos nyayogikeun jangka panjang dina widang automation industri sabab tiasa nyayogikeun solusi anu stabil sareng ekonomis.Tapi ayeuna, ku pemberontakan Industrial 4.0, alat-alat lapangan merlukeun titik data nu leuwih gede, s ...
    Maca deui
  • See ODOT Automation newly updated S2E2/S4E2

    Tempo ODOT Automation karek diropéa S2E2 / S4E2

    ODOT Automation parantos ngembangkeun modél énggal pikeun saklar sareng gerbang kami kalayan desain anu langkung kompak.Bisa dicekel ku hiji leungeun (110x80x27.5mm).rentang produk robah kaasup: 1.5/8/16 port switch 2. Profibus-DP/Profinet/Modbus/CANopen gateways 3. Gerbang serial ...
    Maca deui
  • SEE ODOT remote IO CT-623F: 8DI/8DO

    Tempo ODOT jauh IO CT-623F: 8DI / 8DO

    CT-623F: 8-kanal input digital / 24VDC / sumber atawa tipe tilelep & 8-kanal kaluaran digital / 24VDC / tipe sumber ◆ modul nu ngarojong input digital 8-kanal, sarta ngarojong tipe sumber na tilelep ty ...
    Maca deui
  • See ODOT-S1E1 updated RS232/485/422 and TCPgateway

    Tempo ODOT-S1E1 diropéa RS232/485/422 sarta TCPgateway

    ODOT ngembangkeun produk panganyarna S1E1 anu dikembangkeun dumasar kana eupan balik di pasar.Ieu ngarojong konversi antara RS232/485/422 sarta TCP / UDP kalawan 1 port serial na 1 port Ethernet.Konverter protokol ieu tiasa gampang nyambungkeun alat port serial ka Ethernet sareng ...
    Maca deui
  • Test demo with ODOT remote IO family

    Test demo jeung ODOT jauh kulawarga IO

    A demo basajan ngandung ODOT jauh kulawarga IO ayeuna diwangun ku insinyur urang dina dewan kai, siap di stock pikeun modul ODOT Jauh IO.ODM / OEM ditarima!1. Protocol adaptor CN-8031: Modbus-TCP adaptor CN-8032: Profinet adaptor CN-8033: EtherCAT Network adaptor CN-8011: Network adapte ...
    Maca deui
  • ODOT CN-8033 EtherCAT I/O module

    ODOT CN-8033 EtherCAT I / modul O

    ODOT CN-8033 EtherCAT I / O modul Tempo ODOT EtherCAT I / O solusi modul keur sensor / tombol / mesin pertanian / VFD / relay.The CN-8033 EtherCAT I / O modul ngarojong standar Eth ...
    Maca deui
  • ODOT CN-8032 Profinet Network Adapter

    ODOT CN-8032 Profinet Network adaptor

    ODOT CN-8032 Profinet Network adaptor Tempo ODOT Profinet I / solusi modul O pikeun PLC / sensor / VFD / Relay.Adaptor jaringan CN-8032 Profinet ngadukung standar Profinet IO D...
    Maca deui