ODOT CN-8012: Profibus-DP Network adaptor

Fitur produk:

CN-8012 Profibus-DP Network adaptor

Ihtisar modul

Adaptor jaringan CN-8012 PROFIBUS-DP ngadukung aksés standar PROFIBUS-DP, sareng versi protokol anu dirojong nyaéta DPV0.


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

ODOT CN-8012 Profibus-DP Network Adapter

Parameter Téknis

Parameter Hardware adaptor
System Power Nominal Reverse Protection: YES: 24Vdc, Rentang: 9-36Vdc
Konsumsi kakuatan: 30mA@24Vdc
Pasokan Beus internal
Ayeuna Max: 2.5A@5VDC
Isolasi: Kakuatan Sistem pikeun Isolasi Daya Lapang
Catu Daya Nominal: 24Vdc, Rentang: 22-28Vdc
Daya médan: Max ayeuna.DC 8A
Modul IO Dirojong: 32 PCS
Kabel: Max.1.5mm²(AWG 16)
Tipe Pamasangan: 35mm DIN-Rail
Ukuran: 115*51.5*75mm
Beurat: 130g

 

Spésifikasi Lingkungan
Suhu operasi: -40 ~ 85 ℃
Kalembaban Operasi: 5% -95% (Euweuh Kondensasi)
Kelas panyalindungan: IP20

 

Parameter Profibus-DP
Protokol: PROFIBUS DPV0
Tipe panganteur: sirah bikang DB9
Tipe Stasion: PROFIBUS Budak
Alamat Stasion: Konfigurasi switch kode dial
Topologi: Topologi beus
Konfigurasi Max.Panjangna: 232 bait
Data IO Max.Panjang: Input: Max.244 bait, Kaluaran: Max.244 bait, Jumlah input jeung kaluar nempatkeun: Max.288 bait


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.