ODOT CN-8021: CANopen Network Adapter

Fitur produk:

CANopen mangrupikeun protokol tingkat tinggi anu kabuka sareng fleksibel sareng seueur aplikasi.
Dumasar kana beus CAN, éta ngagabungkeun béaya rendah sareng kinerja anu luhur, sareng nyayogikeun solusi kontrol anu disebarkeun anu pikaresepeun pikeun otomatisasi industri, alat médis, angkutan umum, lift, éléktronika maritim, sareng aplikasi anu sanés.


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

C runtuyan sistem IO jauh

runtuyan C - sistem IO jauh diwangun ku modul adaptor jaringan jeung modul IO nambahan.Modul adaptor jaringan tanggung jawab pikeun komunikasi fieldbus, sareng éta tiasa ngawujudkeun komunikasi sareng master controller atanapi parangkat lunak komputer host.

◆Produk mawa desain ultra-ipis pikeun nyimpen spasi

◆Spring desain terminal pikeun wiring merenah tur gancang

◆Desain terminal lampu pituduh munggaran Industri urang.

◆-speed tinggi 12M CANBUS backplane mawa 64 modul kuantitas digital tina periode refreshing dina 2ms jeung modul analog dina 3.4ms.

◆Sistim IO bisa mawa max.of 32 PCS modul IO

◆PCB ODM jasa jeung jasa tailored pikeun modul husus, fungsi husus ngaropéa.

Parameter Téknis

Rincian CN-8021:
Éta tiasa ngadukung maksimal 128 PDO, 64 TPDO, sareng 64 RPDO.
CANopen Node ID ngadukung rentang nilai ti 1 ~ 99.
CANopen saluyu sareng standar DS301 sareng DS401.
Laju baud komunikasi beus ti 10Kbps ~ 1Mbps.
Éta ngadukung NMT, PDO, SDO, Heartbeat sareng SYNC.
Bisa make saklar fisik ngadalikeun aksés lalawanan terminal, laju baud, alamat budak jeung parameter séjén.

WTP

-40~85

Sasayogian tanaga

24VDC

Médan Power Supply Ayeuna

Max.DC 8A

I / O modul dirojong

32 PCS

Wiring

Max.1.5mm²(AWG 16)

Tipe Pamasangan

35mm Ukuran DIN-Rail

Ukuran

115 * 51,5 * 75mm

Beurat

130g


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.