ODOT CN-8031: Modbus TCP Network adaptor

Fitur produk:

ODOT CN-8031 Modbus TCP adaptor

CN-8031 Modbus TCP Network adaptor ngarojong standar Modbus TCP Server Komunikasi, sarta Ethernet ngarojong fungsi cascade of dual-port switches.This adaptor ngarojong aksés ka 5 Modbus TCP klien sakaligus, ngarojong kode fungsi Modbus 01/02/03/04 / 05/06/15/16/23, ngarojong aplikasi Modbus of watchdog, ngarojong data prosés jumlah maksimum input jeung kaluaran 8192 bait, sarta ngarojong jumlah modul extension IO 32.
Modul mawa fungsi diagnostik sareng tiasa ngawas status komunikasi IO
modul sacara real waktos.

Mangga tonton video Remote IO panganyarna kami di youtube:https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

ODOT CN-8031 Modbus TCP Network Adapter (4)

Parameter Téknis

Spésifikasi Hardware

Kakuatan Sistim

Nominal: 24Vdc

rentang: 9-36Vdc

Ngabalikeun Protection: YES

Konsumsi Daya

50mA@24Vdc

Kaluaran ayeuna

Max.2.5A@5VDC

Isolasi

Daya Sistim pikeun Isolasi Daya Widang

Daya Widang

Nominal:24Vdc

Rentang

22-28Vdc

Médan Power Kontak

Max.8A

Modul ékspansi

32 slot

Wiring

Max.1.5mm²(AWG 16)

Tipe Pamasangan

35mm DIN-Rail

Ukuran

115 * 51,5 * 75mm

Beurat

130g

Spésifikasi Lingkungan

Suhu Operasi

-40 ~ 85 ℃

Kalembaban Operasi

5%-95% (Euweuh Kondensasi)

Kelas panyalindungan

IP20

Spésifikasi Interface Komunikasi

Protokol

Modbus-TCP

Wewengkon Data Prosés

Jumlah input sareng kaluaran:8192 bait

Fungsi diagnostik

Dirojong

Area Panyimpenan Data Modbus

 

0xxxx aréa (Coil)

8192 bit

1xxxx aréa (input diskrit)

8192 bit

3xxxx wewengkon (Input register)

2048 Kecap

4xxxx aréa (Register nyekel)

2048 Kecap

3xxxx aréa (System diagnostics - state input)

105 Kecap

Wewengkon 4xxxx (System diagnostics - control output)

1 Kecap Jumlah TCP:5 Klién

TCP Keepalive

Enya

Modbus Watchdog

Sumuhun (Default:Aktipkeun, 30 Detik)

Kodeu fungsi

01/02/03/04/05/06/15/16/23

Panganteur Jaringan

RJ45x2

Laju

10/100Mbps, MDI/MIDX, Full-Duplex

Jarak

100m

Alamat IP

DIP switch set atanapi IO-Config software set


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.