ODOT CN-8032-L: Profinet Network adaptor

Fitur produk:

ODOT CN-8032-L Profinet Network adaptor

Adaptor jaringan CN-8032-L Profinet ngadukung Komunikasi Alat Profinet IO standar.adaptor nu ngarojong euweuh MRP redundancy, tur euweuh redundansi jaringan ring.Sareng ngadukung mode komunikasi RT real-time, kalayan waktos komunikasi RT real-time minimum 1ms. Adaptor ngadukung input maksimal 1440 bait, kaluaran maksimal 1440 bait, sareng jumlah modul IO diperpanjang anu dirojong nyaéta 32.

ngarojong euweuh MRP redudancy, euweuh fungsi IRT

Mangga tonton pidéo Remote IO panganyarna kami di youtube: https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

ODOT CN-8032-L Profinet Network Adapter (1)

Parameter Téknis

Spésifikasi Hardware

Kakuatan Sistim

Nominal: 24Vdc

rentang: 9-36Vdc

Perlindungan ngabalikeun: YES

Konsumsi Daya

110mA@24Vdc

Kaluaran ayeuna

Max: 2A@5Vdc

Isolasi

Daya Sistim pikeun Isolasi Daya Widang

Daya Widang

Nominal-24Vdc

Rentang-22-28Vdc

Ngabalikeun Protection

Enya

Médan Power Kontak

Maks: 8A

Modul ékspansi

32 slot

Wiring

Max.1.5mm² (AWG 16)

Tipe Pamasangan

35mm DIN-Rail

Ukuran

115 * 51,5 * 75mm

Beurat

130g

Spésifikasi Lingkungan

Suhu Operasional -40 ~ 85 ℃
Kalembaban Operasional 5%-95% (Euweuh Kondensasi)
Kelas panyalindungan IP20

Parameter Profinet

Protokol

Profinet IO Alat

Ukuran Data I/O

Input Max.1440 Bytes, Output Max.1440 Bytes

RT

Leres, Min.1 ms

IRT

Leres, Min. 250 urang

MRP

Enya

MRPD

NO

Panganteur Jaringan

RJ45x2

Laju

10/100Mbps, MDI/MIDX, Full-Duplex

Jarak

100m

Ngaran Alat Profinet

Setelan switch DIP atawa monitor Profinet ngaropéa


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.