ODOT CN-8034: Ethernet / IP Network adaptor

Fitur produk:

ODOT CN-8034 Ethernet / IP Network adaptor

CN-8034 Ethernet / IP I / O modul ngarojong Ethernet baku / aksés protokol IP.Adaptor ngadukung Max.input 504 bait sarta Max a.kaluaran 504 bait.Ieu ngarojong 32 PCS modul IO nambahan.


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

ODOT Automation sacara resmi ngaluncurkeun CN-8034 EtherNET/IP Network Adapter bulan ieu.
Éta parantos suksés diuji sareng PLC sapertos AB (1769-L16ER-BB1B), Delta (AS228T-A), Omron (NX1P2-9024DT) sareng pangendali anu sanés.

ODOT CN-8034

Parameter Téknis

Adaptor jaringan ogé cocog sareng CODESYS V3.5.

Max.input nyaéta 504 bait

Max.kaluaran nyaéta 504 bait

Max.sambungan pesen eksplisit nyaéta 10

Max.sambungan pesen implisit nyaeta 5

Max.sambungan CIP nyaeta 10

Max.Panjang beus téh 100m

2 * RJ45, 10/100Mbps, adaptasi diri, duplex pinuh

 

Parameter Téknis

Spésifikasi Hardware

Sistim Power: nominal: 24Vdc, rentang: 9-36Vdc

Protection: Overcurrent Protection, Reverse Protection: YES

Konsumsi kakuatan: 110mA@24Vdc

Internal BUS Supply Ayeuna: Max.2A@5VDC

Isolasi: Kakuatan Sistem pikeun Isolasi Daya Lapang

Médan Power Supply: Power Supply: 22 ~ 28V (Nominal 24VDC)

Médan Power Supply Ayeuna: Max.DC 8A

I / O modul dirojong: 32 PCS

Kabel: Max.1.5mm²(AWG 16)

Tipe ningkatna: 35mm Ukuran DIN-Rail

Ukuran: 115*51.5*75mm

Beurat: 130g

 

Spésifikasi Lingkungan

Suhu operasional: -40 ~ 85 ℃

Kalembaban Operasional: 5% ~ 95% RH (Euweuh Kondensasi)

Tingkat panyalindungan: IP20

 

Ethernet / Paraméter IP

Protokol: Ethernet / IP

Max.panjangna input: 504 Bait per conto assembly

Max.panjangna kaluaran: 504 Bait per conto assembly

Max.henteu.sambungan pesen eksplisit: 10

Max.henteu.sambungan pesen implisit: 5

Max.henteu.tina sambungan CIP: 10

Panganteur Jaringan: 2 * RJ45

Laju: 10/100Mbps, MDI/MIDX, Full-Duplex

Max.Bus Legenth: 100m

Aplikasi

ODOT CN-8034-2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.