ODOT Jauh I / O Module

Fitur produk:

Modul protokol fléksibel sareng modul I / O plug and play, fitur sapertos di handap ieu:

1. Dirancang ku max 32 modul, unggal I / O modul diwangun ku 16 saluran sarta unggal boga indikator LED.

2. Ngarojong sakabéh 512 I / O titik jeung penyembuhan diri;

3. I / O modul deui sambungan kabel plat bisa diperpanjang nepi ka 15 méter bisa dipaké dina sababaraha panels;

4. WTP nyaeta ti -40 ~ 85 ℃ kalawan jaminan 3 taun;

5. speed tinggi 12M deui plat beus, kalawan 32 modul kuantitas digital tina periode refreshing di 2ms sarta kuantitas analog nyaéta 2ms;

6. Ngarojong Modbus-RTU, Modbus-TCP, Profinet, Profibus - DP (DPV0), EtherCAT, EtherCAT jeung sajabana nepi ka 12 rupa protokol stream utama.


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

ODOT Remote IO Module

ODOT jauh I / O modul mangrupakeun pisan ongkos-éféktif I / O modul kalawan 12 rupa protokol stream utama di pasar.Éta tiasa ngagantung kalayan maksimal 64 modul, sareng unggal modul I / O diwangun ku 16 saluran sareng unggal saluran gaduh indikator LED.Janten éta tiasa ngadukung 1024 titik I / O sareng colokan panas.Odot I / O modul ieu bulit kalawan aturan kelas mobil jeung WTP nyertakeun ti -40 mun 85 ℃ kalawan jaminan 3years.ODO I / O dirancang kalayan speed tinggi 12M deui plat beus, mawa 64 modul kuantitas digital tina periode refreshing dina 2ms sarta kuantitas analog nyaéta 3.4ms.Kalayan desain pamasangan Din-rail, desain kompak ieu, sababaraha protokol anu didukung modul I/O jauh tiasa ngajamin aplikasi anjeun langkung kompetitif di pasar.

Parameter Téknis

ODOT Remote IO Module-2

Aplikasi

Applications

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.