Produk

  • ODOT Remote I/O Module

    ODOT Jauh I / O Module

    Modul protokol fléksibel sareng modul I / O plug and play, fitur sapertos di handap ieu:

    1. Dirancang ku max 32 modul, unggal I / O modul diwangun ku 16 saluran sarta unggal boga indikator LED.

    2. Ngarojong sakabéh 512 I / O titik jeung penyembuhan diri;

    3. I / O modul deui sambungan kabel plat bisa diperpanjang nepi ka 15 méter bisa dipaké dina sababaraha panels;

    4. WTP nyaeta ti -40 ~ 85 ℃ kalawan jaminan 3 taun;

    5. speed tinggi 12M deui plat beus, kalawan 32 modul kuantitas digital tina periode refreshing di 2ms sarta kuantitas analog nyaéta 2ms;

    6. Ngarojong Modbus-RTU, Modbus-TCP, Profinet, Profibus - DP (DPV0), EtherCAT, EtherCAT jeung sajabana nepi ka 12 rupa protokol stream utama.

  • ODOT CN-8032-L:Profinet Network Adapter

    ODOT CN-8032-L: Profinet Network adaptor

    ODOT CN-8032-L Profinet Network adaptor

    Adaptor jaringan CN-8032-L Profinet ngadukung Komunikasi Alat Profinet IO standar.adaptor nu ngarojong euweuh MRP redundancy, tur euweuh redundansi jaringan ring.Sareng ngadukung modeu komunikasi RT real-time, kalayan waktos komunikasi RT real-time minimum 1ms. Adaptor ngadukung input maksimal 1440 bait, kaluaran maksimal 1440 bait, sareng jumlah modul IO diperpanjang anu dirojong nyaéta 32.

    ngarojong euweuh MRP redudancy, euweuh fungsi IRT

    Mangga tonton pidéo Remote IO panganyarna kami di youtube: https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA

  • ODOT CN-8031:Modbus TCP Network Adapter

    ODOT CN-8031: Modbus TCP Network adaptor

    ODOT CN-8031 Modbus TCP adaptor

    CN-8031 Modbus TCP Network adaptor ngarojong standar Modbus TCP Server Komunikasi, sarta Ethernet ngarojong fungsi cascade of dual-port switches.This adaptor ngarojong aksés ka 5 Modbus TCP klien sakaligus, ngarojong kode fungsi Modbus 01/02/03/04 / 05/06/15/16/23, ngarojong aplikasi Modbus of watchdog, ngarojong data prosés jumlah maksimum input jeung kaluaran 8192 bait, sarta ngarojong jumlah modul extension IO 32.
    Modul mawa fungsi diagnostik sareng tiasa ngawas status komunikasi IO
    modul sacara real waktos.

    Mangga tonton video Remote IO panganyarna kami di youtube:https://www.youtube.com/watch?v=O86lTEV8UdM&pp=sAQA

  • ODOT CN-8032: Profinet Network Adapter

    ODOT CN-8032: Profinet Network adaptor

    Rincian Produk Karakteristik Produk ODOT CN-8032 Profinet Network Adapter The CN-8032 Profinet Network Adapter ngadukung Standar Komunikasi Alat Profinet IO.adaptor nu ngarojong MRP redundancy média, sarta eta bisa ngawujudkeun redundancy jaringan ring.Sarta eta ngarojong RT / IRT real-time jeung mode komunikasi sinkron, kalawan na RT real-time komunikasi jaman minimum 1ms na IRT komunikasi sinkron jaman minimum 250us.The adaptor ngarojong input maksimum 1440 bait, a ma ...
  • ODOT CN-8033: EtherCAT Network Adapter

    ODOT CN-8033: EtherCAT Network adaptor

    CN-8033 EtherCAT I / O modul ngarojong aksés protokol EtherCAT baku.Adaptor ngadukung Max.input 1024 bait sarta Max a.kaluaran 1024 bait.Ieu ngarojong 32 PCS modul IO nambahan.

  • ODOT CN-8012: Profibus-DP Network Adapter

    ODOT CN-8012: Profibus-DP Network adaptor

    CN-8012 Profibus-DP Network adaptor

    Ihtisar modul

    Adaptor jaringan CN-8012 PROFIBUS-DP ngadukung aksés standar PROFIBUS-DP, sareng versi protokol anu dirojong nyaéta DPV0.

  • ODOT CN-8034: EtherNET/IP Network Adapter

    ODOT CN-8034: Ethernet / IP Network adaptor

    ODOT CN-8034 Ethernet / IP Network adaptor

    CN-8034 Ethernet / IP I / O modul ngarojong Ethernet baku / aksés protokol IP.Adaptor ngadukung Max.input 504 bait sarta Max a.kaluaran 504 bait.Ieu ngarojong 32 PCS modul IO nambahan.

  • ODOT CN-8011: Modbus-RTU Network Adapter

    ODOT CN-8011: Modbus-RTU Network adaptor

    CN-8011 Modbus-RTU Network adaptor

    Ihtisar modul

    Adaptor jaringan CN-8011 Modbus-RTU ngadukung komunikasi Modbus-RTU standar, éta ngadukung kode fungsi 01/02/03/04/05/06/15/16/23, sareng alat ieu tiasa ngawas kaayaan komunikasi modul IO sacara nyata. waktos.

  • ODOT CN-8021:CANopen Network Adapter

    ODOT CN-8021: CANopen Network Adapter

    CANopen mangrupikeun protokol tingkat tinggi anu kabuka sareng fleksibel sareng seueur aplikasi.
    Dumasar kana beus CAN, éta ngagabungkeun béaya rendah sareng kinerja anu luhur, sareng nyayogikeun solusi kontrol anu disebarkeun anu pikaresepeun pikeun otomatisasi industri, alat médis, angkutan umum, lift, éléktronika maritim, sareng aplikasi anu sanés.

  • CN-8013: CC-Link Network Adapter

    CN-8013: CC-Patalina Network adaptor

    CN-8013 CC-Patalina Network adaptor

    Ihtisar modul

    CN-8013 CC-Patalina adaptor jaringan ngarojong standar CC-Patalina Ver.2 komunikasi sarta eta bisa ngawas status komunikasi modul IO sacara real waktu.

  • CT-121F: 16 channel digital input/24VDC/ Sink type

    CT-121F: 16 ​​channel input digital / 24VDC / tipe tilelep

    CT-121F: 16 ​​channel input digital/24VDC/Tipe tilelep/Tingkat luhur input valid

    Fitur modul

    ◆ modul ngarojong 16 saluran input digital, ngarojong input tilelep, sarta tegangan input nyaéta 24VDC.

    ◆ modul nu bisa ngumpulkeun sinyal kaluaran digital pakakas widang (kontak garing atawa kaluaran aktip).

    ◆ modul nu bisa diasupan ka 2-kawat atawa 3-kawat sensor digital.

    ◆ beus internal jeung input widang modul ngagunakeun opto-isolator.

    ◆ modul ngarojong fungsi sinyal input nyekel, sarta waktu nyekel bisa diatur.

    ◆modul mawa 16 saluran input digital kalayan indikator LED dina unggal saluran.

    ◆ ngarojong fungsi cacah, ku nambahkeun sub-modul cacah.

    ◆ unggal saluran input modul ngarojong counter 32-bit kalawan frékuénsi cacah <200Hz.

    ◆ modul tiasa nyetél waktos nyaring sinyal digital sareng urutan pangiriman bait tina loket.

    ◆ unggal channel modul bisa nyetél mode cacah tur cacah arah mandiri.

  • CT-222F: 16 channel digital output/24VDC/source type

    CT-222F: 16 ​​channel kaluaran digital / 24VDC / tipe sumber

    CT-222F 16 channel kaluaran digital / 24VDC / tipe sumber / output 24VDC, kaluaran tingkat tinggi nyaeta valid

    Fitur modul

    ◆ modul ngarojong 16 saluran kaluaran digital, kaluaran tingkat luhur valid, tegangan kaluaran 24VDC.

    ◆ modul bisa ngajalankeun parabot widang.(relay, klep solenoid, jsb.)

    ◆ beus internal tina modul jeung kaluaran widang ngagunakeun opto-coupler.

    ◆ modul ngabogaan 16 channel kaluaran digital lampu indikator LED.

    ◆ modul boga fungsi shutdown termal jeung panyalindungan overcurrent.

    ◆ modul ngarojong panyalindungan circuit pondok tur panyalindungan overload.