Parabot Parobah Protokol

  • MG-CANEX CANopen to Modbus TCP converter

    MG-CANEX CANopen ka Modbus TCP converter

    Parabot Parobah Protokol MG-CANEX

    CANopen to Modbus TCP protokol converter

    MG-CANEX mangrupikeun konverter protokol tina CANopen ka Modbus TCP.Alat ieu maénkeun salaku master dina jaringan CANopen sareng tiasa dihubungkeun sareng alat budak CANopen standar.Pangiriman data ngadukung PDO, SDO, sareng kontrol kasalahan ngadukung Detak Jantung.Ngarojong ngirim pesen sinkron sareng asinkron.

    Salaku pangladén TCP dina jaringan Modbus TCP, alat éta tiasa diaksés ku 5 klien TCP dina waktos anu sami, sareng tiasa nyambung ka PLC controller sareng sababaraha jinis parangkat lunak konfigurasi.Éta ogé tiasa nyambungkeun transceiver optik sareng ngawujudkeun pangiriman data jarak jauh.

  • ODOT-DPM01: Modbus-RTU to Profibus-DP Converter

    ODOT-DPM01: Modbus-RTU mun Profibus-DP Parabot Parobah

    ♦ Ngarojong konversi protokol antara Modbus na PROFIBUS

    ♦ Ngarojong RS485, RS422 sareng Rs232

    ♦ Ngarojong master sareng budak Modbus, sareng ngadukung RTU atanapi ASCII

    ♦ Ngarojong lingkungan gawé tina -40 ~ 85 ° C

    ♦ PROFIBUS-DP: Maks.Input 244 bait, Max.Kaluaran 244 bait

    ♦ DPM01: 1-jalan Modbus ka PROFIBUS budak gateway, jumlah input jeung kaluaran nyaéta 288 bait.

    ♦ DPM02: (kustomisasi) 1 arah Modbus-RTU ka PROFIBUS budak gateway, jumlah input sarta outputis488 bait.

  • ODOT-S7MPIV2.0: PPI/MPI/PROFIBUS Interface to EtherNet

    ODOT-S7MPIV2.0: Antarmuka PPI/MPI/PROFIBUS ka EtherNet

    ♦ Dipasang dina PPI/MPI/PROFIBUS port komunikasi PLC, umumna tanpa powersupply éksternal

    ♦ Rojongan supir komunikasi Siemens S7 Ethernet, kalebet MicroWIN, STEP7, Portal TIA, WinCC jsb.

    ♦ Terintegrasi sareng server Modbus-TCP, daérah data Modbus tiasa otomatis atanapi diédit kana peta pikeun ngadaptar S7-200/300/400

    ♦ sambungan S7TCP jeung komunikasi Modbus-TCP bisa direalisasikeun sakaligus

    ♦ Nepi ka 32 sambungan komputer host dirojong

    ♦ MPI mun S7 Ethernet / Modbus-TCP converter

    ♦ Ngarojong reset Hiji-Konci

  • ODOT-PNM02: Modbus-RTU/ASCII to ProfiNet Converter

    ODOT-PNM02: Modbus-RTU / ASCII mun ProfiNet Parabot Parobah

    ODOT-PNM02

    ♦ Ngarojong konversi protokol antara Modbus na PROFINET

    ♦ Ngarojong 2 * RS485 / RS232 atanapi 1 * RS422

    ♦ Ngarojong master Modbus atanapi budak, sareng ngadukung RTU atanapi ASCII

    ♦ Ngarojong suhu kerja -40〜85 °C

    ♦ Ngarojong aréa data: 2 serial Modbus-RTU / ASCII mun PROFIBUS gateway kalawan Max.input 1440 bait jeung Max.kaluaran 1440 bait

    ♦ Ngarojong hiji reset konci

  • ODOT-S2E2: 2 Serial Modbus RTU/ASCII to Modbus TCP Converter

    ODOT-S2E2: 2 Serial Modbus RTU / ASCII mun Modbus TCP Parabot Parobah

    ♦ Ngarojong konversi protokol antara Modbus-RTU jeung Modbus-TCP

    ♦ Ngarojong sambungan of5 klien TCP sakaligus

    ♦ ODOT-S2E2 ngarojong 2 * RS485

    ♦ ODOT-S4E2 ngarojong wiring of RS485/RS232/RS422

    ♦ Unggal port serial ngarojong Modbus masterand budak

    ♦ ODOT-S2E2:2 séri Modbus-RTU/ASCII ka Modbus-TCP Server gateway

    ♦ ODOT-S4E2:4 séri Modbus-RTU/ASCII ka Modbus-TCP Server gateway

    ♦ Ngarojong hiji reset konci

    ♦ Modeu gawé gateway: Transparan transmisi, pemetaan alamat

  • ODOT-S4E2: 4 Serial Modbus RTU/ASCII to Modbus TCP converter

    ODOT-S4E2: 4 Serial Modbus RTU/ASCII ka Modbus TCP converter

    ♦ Ngarojong konversi protokol antara Modbus-RTU jeung Modbus-TCP

    ♦ Ngarojong sambungan of5 klien TCP sakaligus

    ♦ ODOT-S2E2 ngarojong 2 * RS485

    ♦ ODOT-S4E2 ngarojong wiring of RS485/RS232/RS422

    ♦ Unggal port serial ngarojong Modbus masterand budak

    ♦ ODOT-S2E2:2 séri Modbus-RTU/ASCII ka Modbus-TCP Server gateway

    ♦ ODOT-S4E2:4 séri Modbus-RTU/ASCII ka Modbus-TCP Server gateway

    ♦ Ngarojong hiji reset konci

    ♦ Modeu gawé gateway: Transparan transmisi, pemetaan alamat

  • ODOT-S1E1 V2.0: Serial Gateway with MQTT function

    ODOT-S1E1 V2.0: Serial gateway kalawan fungsi MQTT

    Ieu mangrupakeun converter dikembangkeun ku Sichuan Odot Automation System Co., LTD antara RS232 / 485/422 sarta TCP / UDP. converter protokol ieu bisa kalayan gampang nyambungkeun alat port serial ka Ethernet jeung ngawujudkeun pamutahiran jaringan alat port serial.

    Protocol converter ngarojong fungsi "transmisi data", nu bisa diatur salaku klien atawa server.Pungsi ieu bisa kalayan gampang ngawujudkeun komunikasi data antara PLC, server jeung alat Ethernet sejen tur alat port serial kaayaan.

    Ngarojong server TCP sareng transmisi transparan klien TCP
    Ngarojong transmisi transparan UDP sareng palabuhan serial virtual
    Ngarojong transmisi transparan nganggo atanapi tanpa protokol.Transmisi transparan protokol ngarojong MODBUS RTU / ASCII
    Ngarojong parameter konfigurasi browser WEB (Parameter umum) Laju baud port serial 1200 nepi ka 115200 bps
    Ngarojong transmisi transparan ngaliwatan MQTT