ODOT-MS100T/100G Series : 5/8/16 Port Unmanaged EtherNet Switch

Fitur produk:

MS100T

10/100 Mbps adaptasi diri, (Auto-MDI/MDI-X)

Ngarojong IEEE 802.3 pikeun 10BaseT

Ngarojong IEEE 802.3u pikeun 100BaseT sareng 100BaseFX

Ngarojong IEEE 802.3xfor kontrol aliran

Ngarojong panyalindungan badai siaran

Ngarojong suhu gawé: -40 ~ 85 ℃

5/8/16 palabuhan unmanaged Ethernet Pindah DIN-rel


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

runtuyan ODOT-MS100T mangrupakeun colokan dasar sarta maénkeun industri-grade unmanaged Ethernet switch, euqipped kalawan 5/8/16 10/100 palabuhan MB, sadaya palabuhan ngarojong IEEE802.3 / 802.3u / 802.3x, ngarojong panyalindungan badai siaran, adaptasi jeung rupa-rupa lingkungan industri, kelas panyalindungan IP20.Produk ngadopsi lambar logam sareng ngadukung pamasangan DIN-rel 35 mm.

runtuyan ODOT-MS100T mangrupakeun colokan dasar sarta maénkeun industri-grade unmanaged Ethernet switch, euqipped kalawan 5/8/16 10/100/1000 palabuhan MB, sadaya palabuhan ngarojong IEEE802.3 / 802.3u / 802.3x, ngarojong panyalindungan badai siaran, adaptasi jeung sagala rupa lingkungan industri, panyalindungan kelas IP20.Produk ngadopsi lambar logam sareng ngadukung pamasangan DIN-rel 35 mm.

ODOT-MS100T-6

Ciri produk

MS100T

10/100 Mbps adaptasi diri, (Auto-MDI/MDI-X)

Ngarojong IEEE 802.3 pikeun 10BaseT

Ngarojong IEEE 802.3u pikeun 100BaseT sareng 100BaseFX

Ngarojong IEEE 802.3xfor kontrol aliran

Ngarojong panyalindungan badai siaran

Ngarojong suhu gawé: -40 ~ 85 ℃

5/8/16 palabuhan unmanaged Ethernet Pindah DIN-rel

 

MS100G

10/100/1000 Mbps adaptasi diri, (Auto-MDI/MDI-X)

Ngarojong IEEE 802.3 pikeun 10BaseT

Ngarojong IEEE 802.3u pikeun 100BaseT(X)

Ngarojong IEEE 802.3z pikeun 1000BaseT

Ngarojong IEEE 802.3xfor Flow Control

Ngarojong panyalindungan badai siaran

Ngarojong suhu gawé: -40 ~ 85 ℃

5/8/16 palabuhan unmanaged Ethernet Pindah DIN-rel

ODOT-MS105T: 5-port 10/100Mbps, 35mm DIN-rel

ODOT-MS108T: 8-port 10/100Mbps, 35mm DIN-rel

ODOT-MS116T: 16-port 10/100Mbps, 35mm DIN-rel

ODOT-MS105G: 5-port 10/100/1000Mbps, 35mm DIN-rel

ODOT-MS108G: 8-port 10/100/1000Mbps, 35mm DIN-rel

Parameter Téknis

Fungsi

ODOT-MS105T/G

ODOT-MS108T/G

ODOT-MS116T

Ngarojong

IEEE 802.3/802.3x/802.3u

Tegangan Input

1 jalan 9~36V DC

2 arah 9 ~ 36V DC

2 arah 9 ~ 36V DC

Pamasangan

35mm Din-rel

Alamat MAC

ODOT-MS105T / MS108T 2K

ODOT-MS116T 16K

ODOT-MS105G 2K ODOT-MS108G 4K

Ngarojong

Negosiasi otomatis 10/100Mbps, 10/100/1000 Mbps Satengah/duplex pinuh, Otomatis MDI/MDIX

WTP

-40~85 ℃

Kalembaban Gawé

5~90% (non-condensing)

Ngarojong

Panyiaran badai panyalindungan

Ngarojong

Anti-reverse panyalindungan sambungan

Garansi

3 taun

Ngalihkeun Attribution

ODOT-MS105T/G

ODOT-MS108T/G

ODOT-MS116T

Ukuran méja alamat MAC

2K/4K

16K

Ukuran panyangga pakét

512 bit

4 MB

Panganteur

Port RJ45: 10/100BaseT(X) deteksi diri, MID/MDIX adaptasi diri

Lingkungan Operasi

Suhu: -20~85 ℃, Kalembaban: 5~90% (non-condensing)

Panyimpenan

Suhu: -55~125 ℃, Kalembaban: 5~90% (non-condensing)

Kakuatan

9V ~ 36V DC (disarankeun 24V)

Perlindungan arus leuwih

1.25A

Anti-reverse panyalindungan sambungan

Ngarojong panyalindungan sambungan Anti-malik

Parameter Téknis

ODOT-MS105T/G

ODOT-MS108T/G

ODOT-MS116T

Tegangan Operasi

9 ~ 36V DC

Suhu Gawé

-40~85 ℃

Suhu Panyimpenan

-55 ~ 125 ℃

panyalindungan overcurrent

1.25A

Konsumsi Daya

200mA@24V

300mA@24V

500mA@24V

Kalembaban

5 ~ 95% (non-condensing)

Garansi

3 taun

ESD

2KV

Parameter listrik

ODOT-MS105T/G

ODOT-MS108T/G

ODOT-MS116T

tegangan operasi

9 ~ 36V DC

Suhu Gawé

-40~85 ℃

Suhu Panyimpenan

-55 ~ 125 ℃

panyalindungan overcurrent

1.25A

konsumsi kakuatan sakabéh

100T: 50mA@24V

100G: 100mA@24V

100T: 80mA@24V

100G: 140mA@24V

200mA@24V

Kalembaban Gawé

5 ~ 95% (non-condensing)

Garansi

3 taun

ESD

2KV


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.