LD-15
LD-2
LD-3

Sorotan konci ODOT

Kami nyayogikeun solusi akuisisi data anu dipercaya pikeun industri otomasi

KATEGORI PRODUK

Fokus dina komunikasi industri sareng sistem kontrol otomatis salami 18 taun

Naha Milih Kami

  • sumanget tukang

    Urang boga laju sinyalna 70% tina teknis, Nyadiakeun 7X24 jam online ngajawab rojongan teknis.Urang Terus ningkatkeun sareng ngudag langkung seueur inovasi.

  • Pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén

    urang bakal ngadangukeun kabutuhan konsumén, digabungkeun jeung 20 taun pangalaman suksés urang, mendesain solusi ngaropéa, nyadiakeun layanan ODM.

  • Kualitas & Waktos & Biaya

    Kualitas nyaéta kahirupan, Waktos mangrupikeun artos, Biaya mangrupikeun nilai, Produk sareng CE, sertipikat UL, Kamampuhan Pasokan 30,000 lembar / sasih, Anjog waktos 7 ~ 10 dinten, Ngurangan biaya pikeun palanggan, sareng nyayogikeun produk anu dipercaya sareng stabil.

  • Quality Quality

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas dina tempat munggaran kalayan R & D jeung ODM

  • Certificate Certificate

    Sertipikat

    Sertifikasi sareng CE, UL, ISO9001: 2015

  • Manufacturer Manufacturer

    Produsén

    Panyadia Solusi Akuisisi Data Automation Anjog

APLIKASI INDUSTRI

Kami ahli dina akuisisi data pikeun alat produksi.

Ayeuna, ODOT parantos suksés nyayogikeun skéma pangumpulan data profésional pikeun perusahaan Tekstil, AUTO, gandum & pamrosésan minyak, produksi Pangan & Inuman sareng produksi Likur, mesin CNC, Daya Angin, Minyak & Gas, Kareta api, Gedong, Logistik (Sistem éksprési, Sistem Gudang. , E-commerce pakét asihan sistem), Énergi Anyar, jsb.Kalawan kaahlian urang data real-time pabrik bisa mulus tur akurat dikirimkeun ka software manajemén tingkat luhur (MES, ERP), ku kituna manufaktur calakan bisa sabenerna dilaksanakeun, sarta data real-time of MES tiasa masihan manajer data nyata mimitina dina situs produksi.

Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan manufaktur calakan nyandak léngkah anu solid, seuri palanggan anjeun sareng produk anjeun bakal janten kareueus urang.

Pabrik pinter gawé bareng kami: Foxconn, Fuyao Group, Yili Dairy, Yujiang Die-casting, Aliyun, GSK CNC Equipment, Huazhong Numerical Control, Faraco China jeung pausahaan séjén.

WARTA

ODOT Automation tujuanana pikeun difokuskeun IIOT sareng naekeun pabrik pinter.

news

ODOT parantos ngalayanan langkung ti 10000+ palanggan pikeun pasar domestik sareng luar negeri.

Kalayan jasa khusus anu jero sareng produk ODOT kualitas luhur tina garansi 3 taun, kami ngagaduhan reputasi dina otomatisasi industri…

Naha anjeun milarian anu luhur ...

Naha anjeun milarian Ethernet IOs kualitas luhur sareng seueur saham?Tingali Demo ti pasangan kami di Ahmedabad Demo ieu dilakukeun ku pasangan kami ELE + MECH ENGINEERING SOLUTION sareng Demo panganyarna dina situs.Ieu mangrupakeun komunikasi Modbus-TCP kalawan ODOT 32 IO saluran DI / DO modul.Adaptor: CN-80...

Hebat gaduh Mekatro...

Ieu warmly tampi Mekatronik Elektrik Otomasyon SAN.TİC.LTD.ŞTİ gabung kami salaku distributor ODOT di Turki!Kami nyayogikeun solusi pikeun palanggan kalayan produk kualitas luhur sapertos sistem I / O sareng gateway ogé PLC anu bakal datang.Upami anjeun peryogi solusi ODOT di Turki, mangga ngahubungi kami...