ODOT-PNM02: Modbus-RTU / ASCII mun ProfiNet Parabot Parobah

Fitur produk:

ODOT-PNM02

♦ Ngarojong konversi protokol antara Modbus na PROFINET

♦ Ngarojong 2 * RS485 / RS232 atanapi 1 * RS422

♦ Ngarojong master Modbus atanapi budak, sareng ngadukung RTU atanapi ASCII

♦ Ngarojong suhu kerja -40〜85 °C

♦ Ngarojong aréa data: 2 serial Modbus-RTU / ASCII mun PROFIBUS gateway kalawan Max.input 1440 bait jeung Max.kaluaran 1440 bait

♦ Ngarojong hiji reset konci


Rincian produk

Tag produk

Ngundeur produk

Rincian produk

ODOT-PNM02 gateway mangrupakeun Modbus-RTU / ASCII mun PROFINET protokol converter.Produk ieu tiasa nyambungkeun alat Modbus ka PLC (S7-300/1200/1500/400) sareng antarmuka komunikasi PROFINET.Ieu adopts cangkang alloy aluminium kalawan desain teguh tur ngarojong instalasi DIN-rail.Kabéh sinyal serial nyadiakeun diwangun-di isolasi photoelectric.

ODOT-PNM02

Parameter Téknis

Milik mékanis

Cangkang: alloy aluminium

Beurat: 335g

Ukuran: 27.5*110*80mm

Suhu Gawé: -40 ~ 85 ° C

Suhu Panyimpenan: -55〜125°C

Kalembaban Relatif: 5 ~ 95% (euweuh kondensasi)

Tegangan Input: 9 ~ 36 VDC

Wiring: 3.81mm colokan terminal screw

kakuatan: Max.200mA@24V

Serial Modbus

Nomer palabuhan: 2

Serial Port: RS485/422/232

Wiring: 3.81mm colokan terminal screw

Protection ESD: ± 16KV

Rs485 Résistansi Terminal: 120Ω éksternal

Bit Data: 7,8

Bit eureun: 1,2

Checkdigit: Euweuh, genap, ganjil

Laju Baud: 2400 ~ 115200bps

Kodeu fungsi: 01/02/03/04/05/06/15/16

Antarbeungeut Ethernet

Protokol: PROFINET

slot modul: 50pcs

Nomer Terminal: 2 jalan

Speed: 10/100Mbps timer adaptasi, Otomatis-MDI / MDIX

Panyambung: 8 Pin Rj45

Perlindungan isolasi: isolasi éléktromagnétik

Parameter Téknis Utama

Pamasangan: 35mm standar Din-rail

Ngarojong Protocol: PROFINET I / O Alat V2.3

Wewengkon Data PROFINET: Maks.input 1440 bait & Max.kaluaran 1440 bait

Max.Slot: 50 PCS

Isolasi Serial: Isolasi coupler optik sareng isolasi kakuatan

Serial Number: ngarojong 2 * RS485 / RS232 orl * RS422

Résistansi Terminal Serial: peryogi résistansi éksternal 120Q

Protokol Serial: Ngadukung Modbus-RTU / ASCII master, Modbus-RTU / ASCII budak

Parameter Serial: Ngarojong laju baud 1200 ~ 115200bps, henteu ngadukung, mariksa angka genap sareng ganjil

Stasion Ngarojong Modbus 62pcs

Kodeu Fungsi Ngadukung Modbus 01/02/03/04/05/06/15/16

Kelas IP: IP20

 

Lain

Sertipikat: EMC, CE

Garansi: 3 taun

 

Parangkat lunak

Nyadiakeun dokumén XML

Nyadiakeun software debug

Aplikasi

ODOT-PNM03
ODOT-PNM04

  • saméméhna:
  • Teras:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    KATEGORI PRODUK

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.